Practorale rede Water & Bodem

vrijdag 2 juni 2023

Direct aanmelden voor de practorale rede kan hier

Water & Bodem in balans

Sinds dit schooljaar is practor Patrick Asmawidjaja gestart bij Yuverta. Ben je benieuwd naar waar het practoraat water & bodem de aankomende vier jaar mee bezig is? En hoe ook jij kan bijdragen aan een gezonde bodem en genoeg water op het juiste moment? 

Kom langs bij de practorale rede en kom meer te weten over:

  • Wie is practor Patrick? Hij verteld over "Wat is een gezonde bodem en waarom is het zo belangrijk? En hoe onderzoek je dat praktisch?"
  • Maak kennis met het Blauwe Hotspot netwerk, zo is er een gastlezing van Morez Jafari van drinkwaterbedrijf Oasen over "Uitdagingen en oplossingen voor ons drinkwater met reverse osmosis." 
  • De lopende activiteiten en onderzoeken. Maak een rondje op het mooie buitenterrein en ontdek wat de docenten en studenten het afgelopen jaar allemaal al hebben gedaan. 

Aanmelden

Deelname is gratis en neem gerust een geïnteresseerde collega mee. Graag zelfs! Natuurlijk willen we niets verspillen. Daarom waarderen we het als je je aanmeldt. Meld je hier aan. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van [email protected], dus houd ook jouw ongewenste e-mail inbox in de gaten.

privacy: we gebruiken jouw naam en e-mailadres enkel om je te informeren over dit evenement.