Praktijkleren met een mbo-praktijkverklaring

dinsdag 22 juni 2021

‘Praktijkleren met een mbo-praktijkverklaring’

Bent u op zoek naar werknemers met bepaalde vakvaardigheden op mbo-niveau? Naar gemotiveerde en loyale werknemers die hun werkzaamheden ook nog eens kwalitatief goed weten uit te voeren? Kunt u die maar moeilijk vinden of denkt u dat het wel goed zit bij uw huidige medewerkers? Lees dan verder.

Laat uw huidige of toekomstige medewerkers de vaardigheden leren die uw bedrijf nodig heeft en biedt ze daarvoor de mogelijkheid een mbo-praktijkverklaring te behalen. Met meer en kwalitatief geschoolde, gecertificeerde en gemotiveerde medewerkers als resultaat. Bovendien geeft u ze daarmee de waardering die ze verdienen. Het interessante is dat het kosteloos is voor werkgevers die gevestigd zijn in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Pak die kans en zet hiermee een stap in succesvol sociaal ondernemen.

Over het traject

Een mbo-praktijkverklaring is hét bewijs dat een kandidaat de vakvaardigheid onder de knie heeft op het betreffende mbo niveau. De werknemer kan daarvoor een verklaring behalen die door het mbo en de branche officieel erkend is. Het hele traject vindt plaats bij u op de werkvloer. De kandidaat gaat dus niet naar school, maar wordt opgeleid door u of één van uw eigen medewerkers. Deze praktijkopleider vormt de spil tussen alle betrokken partijen en zorgt voor de begeleiding van de kandidaat. Hierdoor kiest niet alleen u als werkgever voor de stap naar sociaal ondernemen, maar betrekt u ook uw eigen medewerkers hierin. Succes gegarandeerd.

Dit hebben we u te bieden

De eerste stap om hiermee aan de slag te gaan is deelnemen aan ons webinar. Hierin nemen we u mee in wat het precies betekent om uw huidige of toekomstige medewerkers op de werkvloer op te leiden door een van uw eigen medewerkers. Wat moet u ervoor doen? Wie moet u activeren? Wat levert het op voor uw organisatie? U hoort het allemaal in het interactieve webinar. Bent u daarna nog steeds enthousiast en wilt u verder gaan? Dan starten we samen met mbo Rijnland of Wellantcollege het traject op en begeleiden we u stap voor stap daarin.

Interesse? Meld u dan aan voor ons online webinar op:

Dinsdag 22 juni van 09:00 tot 11:00

Klik hieronder op ‘Aanmelden’ om u direct online in te schrijven voor deze online bijeenkomst. Kunt u niet op deze dag, maar hebt u wel interesse? Stuur dan een e-mail naar onze Adviseur praktijkleren met praktijkverklaring: Mirjam Manuhutu – Tushuizen,  via [email protected]  Wij nodigen u dan uit voor een van de bijeenkomsten later dit jaar.