Studenten over hun opleiding Leefbare Stad & Klimaat

 

De mbo niveau-4 opleiding Leefbare stad en klimaat leid je op als opzichter en uitvoerder in de groene ruimte. Je maakt de wereld een beetje groener en leefbaarder. Er is volop werk na deze opleiding én er zijn prachtige carrière mogelijkheden op het vlak van natuur, water en recreatie en hovenier.

Deze studenten vertellen je meer over de opleiding:

   

  Blauwe Hotspot Dordrecht & Leefbare Stad en Klimaat

  De Blauwe Hotspot heeft een netwerk van professionals op het gebied van water en klimaat ingezet om de opleiding voor Yuverta vorm te geven. De opleiding biedt studenten de kans om te leren in een authentieke context. Leefbare Stad & Klimaat is een combinatie van de opleidingen ‘Watermanagement’, ‘Urban Green Development’ en de Hoveniersopleiding Niveau 4. 

   

  Praktische informatie

  MBO-Niveau: 4

  Leerweg: bol

  Duur: 3 jaar 

  Crebo: 25617

  Locaties

  De opleiding is in 2023/2024 te volgen in:

  • Aalsmeer;
  • Amsterdam;
  • Dordrecht;
  • Houten;
  • Rijswijk;
  • Rotterdam.

  Meer weten?

  In januari worden open dagen en avonden georganiseerd. Daarnaast biedt Yuverta verschillende meeloop- en proefstudeerdagen aan. Hier vind je een overzicht.

  Leven Lang Ontwikkelen

  Is jouw interesse gewerkt, maar heb je al een afgeronde mbo-4-opleiding? Misschien is dan de topopleiding Watermanagement iets voor jou. De Topopleiding biedt een unieke combinatie van theorie en praktijk. Iedereen met een mbo 4 werk- en denkniveau kan hier aan deelnemen.

   

  Wil je de reacties lezen of reageren?