Aanleg prikkeltuin bij SBO De Toekomst

Mbo-studenten N3 hebben onder leiding van Binder Groenprojecten meegewerkt aan de aanleg van een ‘prikkeltuin’ bij SBO de Toekomst, een basisschool voor speciaal onderwijs in Dordrecht. De prikkeltuin heeft als doel om de basisschoolleerlingen te leren omgaan met onverwachtse prikkels.

De studenten hebben vanaf week 45 t/m 48 op maandag- dinsdag en vrijdag meegewerkt aan het project. Zij hielpen o.a. met het plaatsen van hout en waterelementen. Voor de studenten was het heel leerzaam om van een ontwerp en budgettering een uiteindelijke uitvoering te geven die naar ieders wens bevredigend was. De studenten hebben zo hard gewerkt dat de oplevering al een week eerder plaats kon vinden. Nu is het de bedoeling om de tuin wat tijd te geven om zich verder te ontplooien en zal de opening in januari plaatsvinden met alle betrokkenen, en natuurlijk ook met de basisschoolkinderen!

De studenten hebben dit project als erg leerzaam ervaren en willen Binder ook bedanken dat ze betrokken mochten zijn bij dit project.