Leerling Tree Worker (BBL-Boomverzorger)

Nationale Bomenbank
Bedrijf of instelling: 
Nationale Bomenbank
Locatie: 
Bleskensgraaf
Lid van: 
VHG
Informatie bedrijf: 

Nationale Bomenbank is een succesvol en groeiend familiebedrijf dat werkt vanuit onze eigen vestigingen in Bleksensgraaf, Amsterdam of Mill. Al meer dan 45 jaar zijn wij een landelijk opererend bedrijf van boomspecialisten dat een breed pakket aan boomspecialistische diensten aanbiedt. Samen met je collega’s werk jij hieraan mee.

Wil je meer weten? bezoek dan onze website: www.nationalebomenbank.nl

Vacaturetekst: 

Je werkt graag in de buitenlucht, vindt het prachtig om in het groen te werken. Lekker aanpoten, mooie dingen maken met gave machines. Maar heb jij net een beetje meer lef? Word dan leerling Tree Worker bij Nationale Bomenbank. Je zult het geweldig vinden in ons team van boomspecialisten. Voel de kick als je hoog in de boom je kettingzaag start. Of als je een 100-jarige eik verplant. Steeds in een andere stad. Steeds een uitdagende klus. Kijk, dan heb je wat te vertellen!

Als Leerling Tree Worker werk je 4 dagen in de week en ga je 1 dag in de week naar school. De opleidingskosten worden door ons vergoed. Zelfs je lesdag wordt doorbetaald. Na je opleiding heb je genoeg doorgroeimogelijkheden in het verschiet en krijgt een opleidingsplan op maat: zo werk je aan je eigen toekomst. Dat allemaal binnen een informele, zelfstandige werkomgeving met afwisselende projecten.

Weten hoe jij leerling Tree Worker wordt? Check: www.werkenbijnbb.nl

Contactgegevens: 
Word jij onze nieuwe collega Tree Worker? Stuur een WhatsAppje naar Bert Kooiman of bel tussen 7.00 en 22.00 uur naar 06 189 229 23 en we regelen binnen 48 uur een afspraak. Beloofd.
Datum tot wanneer vacature loopt: 
woensdag 31 december 2025
Erkend leerbedrijf: 
ja